Image1
Home Over ons Secretariaat Telefoonservice Vestigingspakket Contact
  Over ons
Image1 In 1992 heb ik Secuur overgenomen van mevrouw Conny von der Mohlen.

Het bedrijf is inmiddels gegroeid en verricht steeds meer secretariële werkzaamheden.

Op 1 november 2010 vieren/vierden wij ons 25 jarig bestaan.

Wat ikzelf erg leuk vind is dat wij nog klanten hebben die al klant zijn geworden bij mijn voorgangster. Doordat klanten vaak lang blijven ontstaat er een persoonlijke band die een steeds hechtere samenwerking mogelijk maakt.

We kunnen ons (met uw hulp) inleven in uw branche. Ons klantenbestand is daardoor heel divers : wij ondersteunen makelaars, ict-ers, een witgoedmonteur, een brandbeveiligingsbedrijf, een ingenieursbureau, etc., zowel zzp-ers als grotere bedrijven.

Secretarieel ben ik landelijk secretaris van The Lighthouseclub Nederland en wij ondersteunen diverse andere verenigingen en stichtingen, bedrijven zonder secretariaat en bedrijven met verschillende tijdelijke activiteiten.

In 2009 hebben we een nieuw logo laten ontwikkelen en ons daardoor in een moderner jasje laten steken. Als bedrijf met alleen vrouwen past de nieuwe uitstraling goed bij ons.

We werken met 6 dames (gedeeltelijk part-timers). Groot genoeg voor een grotere klus, maar klein genoeg om allemaal op de hoogte te zijn van onze klanten.

Eveline Groenevelt

Image1
Copyright Secuur telefoon & secretariaat | Disclaimer | Privacy | Credits